Muziek produceren jouw droom

Goed dat je ons gevonden hebt! Wij gaan jou helpen jouw grote droom waar te maken. Dat doen we snel en op een leuke manier(zonder dat het saai wordt) vakkundig.

Het doel

Even kijken of we hetzelfde voor ogen hebben: plezier hebben in muziek maken? Check. Je eigen muziek produceren? Check. Optredens en contacten regelen? Check. Je helpen met het promoten van jou als muzikant/producer? Check. En dat is nog lang niet alles!

Kortom: ons gezamenlijke doel is van jou een professionele producent te maken.

Van 0 tot 100 in 30 seconden

Ja, je hebt natuurlijk haast! Je wilt opschieten! Dat kan. Wij hebben zelf de lange en moeizame weg afgelegd. En dat betekent: wij hebben veel ervaring. En daardoor kunnen wij jou nu vertellen hoe het sneller en leuker kan! Onze trainingen zijn als een perfecte race-auto: je stapt in, je trekt op als een zonnetje, en je komt er heel ver mee.

Dertig seconden dat is wel erg snel. Maar in drie tot vier maanden zijn we al een heel eind op weg.

Geen virus houdt ons tegen

Op dit moment zijn klassikale trainingen natuurlijk niet slim. Maar dat lossen we op door onze trainingen online te geven. Dat gaat prima! Natuurlijk kunnen we elkaar later, als de kust weer veilig is, persoonlijk ontmoeten.

Op de plaats van bestemming en dan?

Oke stel je voor: je bent klaar met de training. Je bent lekker aan het produceren, en je werkt hard aan je bekendheid en je optredens. Maar af en toe kun je best nog wat inspiratie of hulp gebruiken.
Daarom blijven wij jou ondersteunen. Je houdt de komende vijf jaar toegang tot ons leerling platform. We helpen je jezelf te promoten. En we nodigen je elk jaar uit mee te doen aan onze producer wedstrijd in december.
Want de reis gaat verder.

Samen op reis

Samen. Wij zullen onze kennis en ervaring met je delen. Wij leveren kwaliteit en betrokkenheid, en we zetten graag een tandje extra bij om jou je doel te laten bereiken.
En nu jij!